Shuttle up ’81 doet mee aan de Grote Clubactie

De grote clubactie speelt al dertig jaar een rol bij het in stand houden van het verenigingsleven. Elk jaar organiseren zij een grote loterij. Het doel van de clubactie is het financieel steunen van de verenigingen in Nederland omdat zij bijdragen aan een gezond leefklimaat in de maatschappij. Tijdens deze actie gaan de leden zelf op pad om loten te verkopen aan sympathisanten van de vereniging die op hun beurt weer kans maken op prachtige prijzen. 80℅van de opbrengst is voor de vereniging! Een mooie manier om ook onze kas te “spekken”. Tijdens de A.L.V. is dan ook  besloten om in september 2011 aan deze actie deel te nemen. Verdere informatie hierover zal zo spoedig mogelijk volgen.

Badmintonseizoen 2011/2012

Het is net mei 2011, de zomervakantie moet nog beginnen maar achter de schermen zijn we al weer volop bezig met het komend seizoen. Ook in het nieuwe jaar zullen we weer met een aantal senioren teams spelen. De meesten spelen in de recreantencompetitie en ook ons competitieteam zal weer van de partij zijn. Met heel veel trots kunnen we vermelden dat we dit jaar ook van start zullen gaan met twee jeugdteams. Een feit, waar we al enkele jaren mee bezig zijn, maar dat nu werkelijkheid is geworden. Wij, als bestuur van Shuttle Up ’81, wensen nu al alle teams maar in het bijzonder de jeugdteams een goed maar vooral ontzettend  leuk en sportief seizoen toe.

Clubkampioenschappen

Inmiddels zijn de clubkampioenschappen al enkele weken onderweg en worden er iedere maandagavond spannende wedstrijden gespeeld. Alle banen zijn goed bezet en overal wordt volop gestreden voor de winst. Behalve een beschadigd imago komt tot nu toe bijna iedereen ongeschonden van de baan. Blessures zijn er nauwelijks te ontdekken. Wel zeer vermoeide spelers. Oftewel anders vertaald, goed verlopende clubkampioenschappen. Iedereen strijdt op zijn/haar niveau om het hoogst haalbare, de winst. We hopen dat het vervolg zo verder gaat en dat we over enkele weken de winnaar van de clubkampioenschappen 2011 bekend kunnen maken.
1 2