Opening nieuwe badmintonseizoen

Op deze 1e speelavond van het nieuwe seizoen zal voor de senioren (het wordt al bijna een traditie) de prijsuitreiking plaatsvinden van de clubkampioenschappen seizoen 2010/2011. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. We stoppen die avond dan ook op tijd met spelen!

Start lotenverkoop Grote clubactie

Hoewel het vakantie is zijn de bestuursleden achter de schermen nog druk bezig voor de club. Inmiddels zijn de contacten gelegd met de “Grote clubactie”. Op maandag 5 september zullen de intekennlijsten van deze actie worden afgegeven aan elk lid van de vereniging  in de sporthal. Let wel op dat pas op zaterdag 10 september begonnen mag worden met de verkoop van de loten. Wij als vereniging hebben gekozen voor een automatische incasso. Dat betekent dat diegene die een lot koopt een eenmalige machtiging afgeeft om het bedrag van zijn/haar rekening af te schrijven. Het lotnummer wordt afgedrukt  op het bank/giro afschrift. Dus veilig en gemakkelijk. Bovendien maak je als koper kans op prachtige extra prijzen zie de website van de grote clubactie: www.clubactie.nl. Een lot kost € 3,-  Daarvan gaat € 2, 40 naar de clubkas. Een geweldige actie dus om onze kas te spekken en extra activiteiten te waarborgen. De intekenlijsten moeten op 26 september in de sporthal weer worden ingeleverd. We vertrouwen erop dat iedereen zijn beste beentje  zal voorzetten en er een geslaagde actie van zal maken. Bestuur Shuttle Up ’81.

De Grote clubactie

Hoewel het vakantie is zijn de bestuursleden achter de schermen nog druk bezig voor de club. Inmiddels zijn de contacten gelegd met de “Grote clubactie”. Op maandag 5 september zullen de intekennlijsten van deze actie worden afgegeven aan elk lid van de vereniging in de sporthal. Let wel op dat pas op zaterdag 10 september begonnen mag worden met de verkoop van de loten. Wij als vereniging hebben gekozen voor een automatische incasso. Dat betekent dat diegene die een lot koopt een eenmalige machtiging afgeeft om het bedrag van zijn/haar rekening af te schrijven. Het lotnummer wordt afgedrukt op het bank/giro afschrift. Dus veilig en gemakkelijk. Bovendien maak je als koper kans op prachtige extra prijzen zie de website van de grote clubactie: www.clubactie.nl.  Een lot kost € 3,- Daarvan gaat € 2,40 naar de clubkas. Een geweldige actie dus om onze kas te spekken en extra activiteiten te waarborgen. De intekenlijsten moeten op 26 september in de sporthal weer worden ingeleverd. We vertrouwen erop dat iedereen zijn beste beentje zal voorzetten en er een geslaagde actie van zal maken. Bestuur Shuttle Up ’81.