Uitwisselingstoernooi Aalten-Dinxperlo seizoen 2012-2013

Al een paar jaar organiseren per toerbeurt Aalten en Dinxperlo een uitwisselingstoernooi tussen beide clubs. Dit jaar was Shuttle Up’81 aan de beurt op maandag 25 maart j.l. De opkomst was hoog, alle banen waren bezet, helaas was de delegatie uit Dinxperlo niet zo groot, maar hun inzet wel. Er werd fanatiek gestreden om de punten. De opzet van dit toernooi is als volgt: iedereen krijgt een nummer en dit nummer wordt gebruikt als lootje. Elke ronde, van ongeveer 10 minuten, worden de deelnemers door loting aan elkaar gekoppeld. Zo kun je elke wedstrijd met en tegen iemand anders spelen. Er wordt niet gespeeld om setwinst, maar om zo veel mogelijk punten. Alle behaalde punten worden per persoon opgeteld en de dame en heer die uiteindelijk de meeste punten behalen,  zijn de winnaars van het toernooi. Zoals gezegd, werd er fanatiek gestreden om de punten.  De avond verliep verder heel sportief en gezellig. De uiteindelijke winnaars : Gerard Klunder van Shuttle Up en Monique Lammers-Jansen van BC Euro uit Dinxperlo wonnen een pakketje met alcoholische versnaperingen. Zoals het er nu naar uit ziet, wordt het toernooi volgend jaar weer in Dinxperlo georganiseerd.

Dorpen Jeugd Toernooi Dinxperlo 24 Maart a.s.

Komende zondag 24 Maart gaan we met een groep van 12 jeugdleden op stap richting Dinxperlo om daar mee te doen aan het Dorpen Jeugd Toernooi. Het belooft een middag te worden waarbij iedereen flink aan de bak moet. We vertrekken gezamenlijk vanaf de sporthal in Aalten. Verzamelen vanaf 12.15 uur. Vertrek uiterlijk 12.25 uur zodat we op tijd in Dinxperlo zijn om de shirts uit te kunnen delen en om te kleden. Dinxperlo is dichtbij, dus wil je de jeugdleden van badmintonvereniging Shuttle up '81 eens een middag zien badmintonnen? Kom dan zondagmiddag naar de Eurohal in Dinxperlo en wees supporter van Shuttle Up ’81. We gaan ons best doen om de grote beker mee te nemen naar Aalten!

Nieuwe shirts voor jeugdleden

Tijdens de vaste trainingsavond op maandag werden de jeugdleden van badmintonvereniging Shuttelup '81  aangenaam verrast. Van de opbrengst van de grote club actie van 2011 zijn nieuwe shirts gekocht voor de jeugdleden die zij in het vervolg bij competitie wedstrijden en toernooien zullen gaan gebruiken. Een mooi gezicht op de jeugdleden in hun nieuwe shirts te zien.

De complete jeugdafdeling met de competitiespelers in de nieuwe shirts