Feestdagen en shuttleup ’81

Maandag avond 23 januari a.s. kunnen we geen gebruik maken van de sporthal, er zijn dus geen trainingen en/of speelmogelijkheden.  Ook 30 december is de zaal gesloten voor het spelen en trainen. We starten weer in het nieuwe jaar op maandag 6 januari met trainen voor de jeugd. De senioren willen we deze avond graag allemaal uitnodigen om mee te doen met het nieuwsjaartoernooi, inschrijven van 20.00 uur en we beginnen om 20.30 uur. Wij wensen jullie fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar. Met sportieve groet, Shuttle Up´81

Pieten op bezoek bij training Shuttle up ’81

Ook dit jaar is de sint de jeugd van Shuttle up '81 niet vergeten. Omdat hij zelf al meerdere bezoekjes had gepland, was hij niet in de gelegenheid om zelf langs te komen. Maar hij zorgde er wel voor dat twee van de hulppieten op tijd op de trainingsavond waren. De hulppieten hebben meegetraind, maar of de trainer daar nu zo blij mee was...?

Pieten nemen de training over

Naast goede tips voor de training, hadden de pieten natuurlijk ook nog wat lekkers meegenomen. Nadat al het lekkers was uitgedeeld, en de hulppieten nog met de training hadden geholpen, hebben ze afscheid genomen. Want de hulppieten hadden het nog heel druk met alle andere bezoekjes. Tot volgend jaar!