Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is de zaal aan het Stationsplein gesloten. Daarom zullen er geen speelavonden zijn op: maandag 22 december maandag 29 december. kerstboom   De eerstvolgende speelavond is op 5 januari 2015. Deze avond beginnen wij met een shuffle-avond, er zal geen training zijn. Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en een goed sportief begin van 2015. Namens het bestuur.

Hulppieten op bezoek bij shuttle up ’81

Ook dit jaar weer heeft de Sint een aantal hulppieten  afgevaardigd om een bezoek te brengen aan Badmintonvereniging Shuttle up '81. De jeugd en de pieten lieten zich van hun goede kant zien, en samen hebben ze een leuk balletje geslagen. De hulppieten zullen hun bevindingen aan de Sint overbrengen, zodat iedereen zijn of haar bijdrage aan deze avond beloond ziet.    

Seizoensafsluiting jeugd 2014

Op 27 juni was het dan zover. De 1ste groep van de jeugd ging gezellig met elkaar midgetgolfen bij Schepersveld. Eerst werd er heerlijk gegeten en daar na kon de strijd op de baan  los barsten. Er werd fanatiek gestreden. Roy werd de winnaar. Hij had in de minste slagen (52) het parcours afgelegd!

Klik op de foto voor meer afbeeldingen

Op 28 juni ging de tweede groep van de jeugd  naar het Noorden. Zij gingen schieten en bowlen en natuurlijk ook gezellig met elkaar eten.
In het fotoboek kun je een aantal foto's vinden.
De jeugdcommissie, Charles, Wendy, Willemien

Begin van het nieuwe seizoen

De zomerstop is weer bijna voorbij en a.s. maandag 1 september beginnen wij, na de welverdiende vakantie, met het nieuwe badminton seizoen Jeugd        : Maandag 1 september trainen vanaf 18.30 uur onder leiding van Ronald. Senioren    : Maandag 1 september husselen tot circa 21.30 uur. Aansluitend openingsborrel met hapje / drankje en prijsuitreiking van de clubkampioenschappen in de kantine. Maandag 8 september start training voor de senioren. Wij zien jullie graag weer op 1 september in de sporthal.
1 2