Het is net juni maar toch staan we al dicht voor de zomervakantie 2011. Voorgaande jaren hadden we tot aan de vakantie van de lagere school de beschikking over de sporthal. Dit jaar is dit echter niet het geval en moeten we eerder stoppen.

Op maandag 20 Juni kan er voor de laatste keer dit seizoen nog gespeeld worden. Dit is dan ook de laatste avond van de clubkampioenschappen voor zowel de junioren alsook voor de senioren. Omdat we iedereen de gelegenheid willen geven om nog vrij te kunnen spelen en er een aantal wedstrijden gespeeld moeten worden hebben we besloten om voor de senioren NIET te trainen. Graag hiervoor jullie begrip.

Het nieuwe seizoen zal er weer worden getraind. Wat ons betreft gaan we bij de senioren op dezelfde voet verder. Oftewel, 2 groepen die wekelijks 45 minuten kunnen trainen. Ook voor de junioren zijn er voor zover nu bekend geen wijzigingen te verwachten.

De junior spelers worden verzocht allen op 20 juni aanwezig te zijn omdat zij nog een aantal wedstrijden te spelen hebben. Direct na afloop van de training zal voor de junioren de prijsuitreiking zijn van de clubkampioenen.

Op de 1e speelavond van het nieuwe seizoen zal voor de senioren (het wordt al bijna een traditie) de prijsuitreiking plaatsvinden van de clubkampioenschappen seizoen 2010/2011. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. We stoppen die avond dan ook op tijd met spelen!

Bij deze wensen we iedereen nog een sportief vervolg van de clubkampioenschappen en alvast een mooie en zonnige vakantie.

Bestuur en Toernooicommissie Shuttle Up ’81