Lid worden?

Vrijblijvend meespelen

Leuk dat je een keer mee wilt spelen! We verheugen ons op jouw. Een leenracket is altijd aanwezig zodat je niet direct een racket hoeft te kopen. Zorg er wel voor dat je goede zaalsportschoenen hebt. Het is ook mogelijk om midden in het seizoen in te stappen. De competities echter zijn zowel van de recreantenklasse en de wedstrijdklasse van september tot en met begin maart. Mits je je wilt aanmelden via ledenadministratie dan kunnen wij je beter opvangen bij je komst.

 

Kosten per kwartaal

Senioren € 35,00

Clubcontributie € 26,35

Bondscontributie (jaarbijdrage) optioneel € 10,00

Trainen Junioren € 22,50

Clubcontributie € 19,20

Bondscontributie (jaarbijdrage)

Trainen is in deze contributie inbegrepen.

Eenmalige inschrijfkosten: € 12,50 Kortingsregeling: Het derde gezinslid ontvangt 50 % korting op de contributie, het vierde en eventueel volgende leden uit een gezin zijn gratis lid.

 

Hoe kun je je aanmelden

Neem contact op met de ledenadministratie. Natuurlijk kun je langskomen op een speel/trainingsavond en direct meespelen.

 

Verlengen lidmaatschap

Het Shuttleup ’81-lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch vermeld per 1 maart. Wilt u niet dat het lidmaatschap automatisch wordt verlengd, dan dient u dit jaarlijks voor 1 maart door te geven bij de ledenadministratie (deze vermelding is i.v.m. wettelijke plicht inzake verlenging verenigings-lidmaatschappen).

 

Beëindiging van het lidmaatschap

Schriftelijk door te geven aan de ledenadministratie voor 15 december, 15 maart, 15 juni of 15 september.